טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/02/2008 | 18:59 | מאת: ora

שאלתי היתחילו איצלי כאבים עזים באמצע הלילה כאשר הגעתי לבדיקה בוצע לי צילום שמראה על טיפול שורש מדובר בשך מספר 36 לפני חמש שני בוצע שם סתימה רגילה וגם היתגלה שם עכשיו דלקת הביאו לי מוקסיפן וחלף הכאב בכלל השן נשארה פתוחה ליממה מי הסתימה שהיתה שאלתי אחרי טיפול שורש מה עלי לעשות בשן הזאות? האים צריכ כתר או משהוא אחר?והאים זה נורמלי כאשר היה לי את הכאב כול השניים בצד הזה למטה כאבו ? עכשיו אני באמצע טיפול של מימית סידן בשך מזוהמת תודה מראוש...

07/02/2008 | 00:37 | מאת: ד"ר גיא וולק

אורה שלום, בתשובה לשאלתך- אכן המשך תהליך השיקום, לאחר סיום טיפול השורש, יהיה מבנה וכתר. יש חשיבות להשלמת כל חלקי הטיפול כדי להאריך את חיי השן. כאבי שיניים ידועים כ"מקרינים" לאזורים שונים כגון שיניים אחרות, אזניים, או כאב ראש כללי. שמחתי לשמוע שהכאבים חלפו ובהצלחה בהשך הטיפול.

מנהל פורום טיפולי שורש