כאב בלעיסה לאחר חודש ימים מסיום טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/06/2009 | 12:27 | מאת: ערן

שלום, עברתי טיפול שורש בתעלה 3, שן 46, לפני כחודש ימים. הרופא המומחה שבצעה את הטיפול, צילמה בסיום את אזור השן. בימים הראשונים לאחר הטיפול, סבלתי מכאב עז שעבר לאחר שבוע ימים במקביל ללקיחת אנטיביוטיקה. עתה, לאחר כחודש ימים כפי שציינתי, אינני מרגיש כאב אלא רק מתי שאני לועס, מפעיל לחץ על השן. מה לדעתך המקור לתופעה ? וכיצד לדעתך עלי לפעול בנסיבות אלה. בתודה מראש

10/06/2009 | 23:26 | מאת: ד"ר גיא וולק

ערן שלום, במקרה שאתה מתאר יש לחזור אל הרופא המטפל לאיתור מקור הכאבים והתייחסות לבעיה. במידה ולא ניתן לך מענה הולם, הצעד הבא יהי להיבדק אצל רופא מומחה לטיפולי שורש "אנדודונט" לקבלת חוות דעת/טיפול/המלצות להמשך החלמה מהירה ערן

מנהל פורום טיפולי שורש