רופאת השיניים לא יודעת מה הסיבה לשן הגוססת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/05/2009 | 01:37 | מאת: מיקי

מזה כחודש כואב לי באזור שיניים 46-48, הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי pericornitis של 48 ואני צריך לעקור, הייתה לי עקירה כירורגית לפני שבוע והיום הוציאו לי את התפרים, כבר במשך השבוע הרגשתי שיש לי את אותו כאב ומזה הבנתי שלא ה-pericornitis הייתה הסיבה לכאב, שלחו אותי לרנטגן ושם אפשר לראות שבשן 46 יש בעיה כלשהי בשורש המזיאלי (אני סטודנט לרפואה שנה שישית בחול וכל הבדיקות והטיפולים אני עושה בחול), הרופאה אומרת שהשן גוססת וכנראה אצטרך לעבור טיפול שורש אבל היא לא יודעת מה הסיבה לפתולוגיה הזאת, לא הייתה לי טראומה בשן, אין לי חור, אין שום סיבה וגם אחרי התייעצות עם עוד כמה רופאים הם גם לא יודעים. אומרים שסה"כ השן נראית בריאה, אפשר לראות נפיחות של הלחי מבחוץ ולהרגיש עם האצבע מבפנים. המליצו לי לא לעבור טיפול שורש בינתיים כי לא רוצים סתם להרוס את השן. אני לא יודע מה לעשות, כי השן כואבת לי אבל אני לא רוצה לעשות טיפול שורש לחינם. אני רואה שאין מקום באתר לשלוח רנטגן, איך בכל זאת אני יכול לשלוח את הצילום?. תודה רבה, מיקי

24/05/2009 | 23:30 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיקי שלום, אין תחליף כמובן לבדיקה הקלינית כככלי לאיסוף מידע, אבל אתה מוזמן לשלוח צילום [email protected]

מנהל פורום טיפולי שורש