שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/04/2009 | 18:46 | מאת: לימור

אני נמצאת בחודש הראשון להריוני לאחרונה עברתי טיפול שורש, מבנה וכתר זמני האם כדאי לסיים את הטיפול (להרכיב את הכתר הקבוע) או להמתין?

12/04/2009 | 21:39 | מאת: ד"ר גיא וולק

קודם כל מזל טוב לימור, והמון בהצלחה במשימה המקודשת הזו. מקווה שאת דואגת לעצמך מבחינת תזונה וכל מה שמסביב. לגבי שאלתך, אין שום מניעה לבצע את הכתר הקבוע עכשיו- נהפוך הוא. יש את כל ההמלצות להקדים ככל האפשר, ממגוון סיבות הקשורות גם בחניכיים והתגובה הטובה שלהם לכתר קבוע, בניגוד לאי נוחות ודלקות שעלולים (לא חייבים, אבל עלולים) להופיע באזורי המגע עם הכתר הזמני. בקיצור- יפה שעה אחת קודם, ושוב- בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש