חשש כבד מטיפל שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/03/2009 | 22:04 | מאת: מאיה

אני צריכה לעבור טיפול שורש בשן טוחנת תחתונה. אני נורא מפחדת, עד כדי כך שאני על סף עילפון כשאני על כיסא הרופא. אפילו שהוא עושה לי זריקה והטיפול בעצם לא מורגש. מה אני יכולה לעשות? איך אני אעבור את טיפול השורש? אפשר כדור הרגעה לפני הטיפול?

25/03/2009 | 23:03 | מאת: ד"ר גיא וולק

מאיה שלום- הפחד הזה קיים אצל רבים והוא בהחלט מוכר וידוע. ישנן מספר אפשרויות להתמודד עם המצב: אפשר לעבור את הטיפול עם גז צחוק- כל כך נעים שתרצי עוד... אפשר לקחת כדור הרגעה מסוגים שונים- ואבן, אסיוואל- הרופא יוכל לתת מרשם ואפשר מרגיעים טבעיים- רסקיו, פרחי באך ועוד. ניתן להתייעץ עם רופא המשפחה בקופ"ח שמכיר במדוייק את מצבך הבריאותי המלא, לחץ דם וכו', ולקבל ממנו את ההמלצה והמרשם המתאים. בקיצור- יש פתרונות, ותוכלי לעבור את זה כמו גדולה. בהצלחה מאיה

מנהל פורום טיפולי שורש