כאבים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/03/2009 | 20:52 | מאת: מיכל

ערב טוב התחלתי טיפול שורש שבוע שעבר ביום חמישי, הרופא עשה לי סימה זמנית ואתמול הלכתי שוב והרופא סיים את הטיפול שורש. (הוא לא שם לי כתר וגם לא מבנה אלא סתימה קבועה) כבר שבוע שכואב לי הסתימה שבשן כשאני נוגעת בה. או כשאני נוגעת בצידי השן או כשאהי סוגרת את השיניים והשן שלמעלה נוגעת בה... אמרתי את זה לרופא והוא שייף לי קצת את הסתימה וזה באמת קצת עזר כי כשאני סוגרת את הפה זה לא כואב. הבעיה מתחילה שקשה לי מאוד לאכול על השן הזאת וזו שן טוחנת... כואב לי כשאני אוכלת ובצד השני אני לא יכולה לאכול כי יש לי שם חור... הרופא אמר שהטיפול שורש יכול לכאוב שבועיים שלושה זה הגיוני? ומה עושים כדי שאני יצליח לאכול כי בצד השני אני לא יכולה לאכול?

21/03/2009 | 10:07 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיכל שלום, כאב אחרי טיפול שורש אמור לעבור לאחר מספר ימים עד שבוע, אבל לעיתים זה יכול לקחת יותר זמן, תלוי במורכבות הטיפול. אם הרופא בדק את השן והטיפול, ולא מצא שם בעיה חוץ מהכאבים של תקופת ההחלמה- אין ברירה, צריל לקנות מאכלים לא קשים, ולאכול בעדינות. וכדאי כמובן מהר לסתום ת'חור בצד שני. למה הוא עדיין שם ולא סתום? בהצלחה והחלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש