נפיחות לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/03/2009 | 18:03 | מאת: פאני

לפני 3 ימים עברתי טיפול שורש וסתימת שורש עם סתימה זמנית כאשר הייתי אמורה להגיע אליו מחר לסיום , בינתיים מאז התחלתי לקחת מוקסיפן בגלל כאב בשן בינה מצד שני . אתמול כאשר אכלתי מוצר קשה באיזור טיפול השורש , החלתח לחוש מעין נפיחות ובבוקר כשקמתי כל האיזור היה נפוח אך ללא כאב , הגעתי למרפאה והרופא עשה צילום וטען כי הנפיחות היא משן ליד ואמר להמשיך ליטול את האנטיביוטיקה , בצוהריים כבר השן המטופלת החלה לכאוב בכל נגיעה , האם האנטיביוטיקה לא תואמת או האם מדובר אכן בשן צמודה ששם אני אמורה לעבור עקירה אך היא אינה כואבת כלל

05/03/2009 | 20:33 | מאת: ד"ר גיא וולק

פאני שלום, קשה לי לענות בלי לראות את השן או הצילום. יש מקרים שהכאב או הנפיחות או שניהם נובעים מהשן המטופלת, ולפעמים שן שכנה, במיוחד אם היא הרוסה או מזוהמת (לדברייך מיועדת לעקירה) עלולה להיות הסיבה לתופעה. מקווה שהאנטיביוטיקה תעזור, ואם לא- תמיד אפשר לקבל חוות דעת ממומחה לטיפולי שורש. איחולי החלמה מהירה

05/03/2009 | 22:13 | מאת: פאני

תודה על תשובתך ואני אשמח לדעת איך אני יכולה לדעת האם הרופא הוא מומחה . הדבר האחרון שהייתי רוצה זה לפגוע בשאלה מה תחום ההתמחות שלו.......

מנהל פורום טיפולי שורש