דלקת בשן!!כאבים עזים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/02/2009 | 13:02 | מאת: sali

יש לי דלקת בשן שמולבש עליה כתר לפני 3 ימים החלו לי כאבים עזים בשן,בהתחלה המליצו על אוגמנטין,לאחר 3 כדורים הרופאה החליפה למוקסיפן פורטה ולא חלה שום הטבה.היום קמתי עם לחי נפוחה , וכאבים עזים ,הרופאה החליפה לי את האנטיביוטיקה לסוג אחר - הרופא שיניים אמר שעד אשר הדלקת לא תחלוף לא ניתן לטפל בי- מה לעשות?? שום משכח כאבים לא עוזר לי..אני מתה מכאבים

23/02/2009 | 23:24 | מאת: ד"ר גיא וולק

סאלי שלום, משתתף בצערך על המצב. אחת הפעולות הראשונות במצב כזה היא להסיר את הכתר או לפחות לשייף אותו מעט כדי להקטין את המגע של השן בשיניים של הלסת הנגדית, אבל קחי את התשובה בעירבון מוגבל, כי לא ראיתי את השן ולא ידוע לי מצבה בפה. יש אנטיביוטיקה נוספת הנקראת דאלאצין C, שעוזרת לפעמים לאנשים שלא מגיבים מספיק טוב לאחרות, אבל נכון להיום אוגמנטין נחשבת לאחת היעילות, יותר מן המוקסיפן פורטה, אבל כמובן- כל מקרה לגופו. כמשכך כאבים הייתי מסה את הנארוסין ואולי דברים חזקים יותר כמו טראמאדקס, אבל זה לשיקולו ולבדיקתו של רופא השיניים שלך. מקווה לשיפור במצבך

מנהל פורום טיפולי שורש