טיפול שורש ותרופות קבועות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/12/2007 | 13:53 | מאת: רננה

לד"ר גיא שלום רב אני עומדת לפני טיפול שורש בניב קדמי אני מטופלת בתרופות להורדת לחץ דם סטטינים ואספירין פעמיים בשבוע האם ישנה בעיה לטפל ואים כן מה? אודה מאוד על תשובתך

31/12/2007 | 23:06 | מאת: ד"ר גיא וולק

רננה שלום, בד"כ אין בנטילת תרופות לטיפול בלחץ דם בעיה לטיפולי שורש, כמו גם לטיפולי שיניים קונבנציואליים אחרים. במידה ולדעת הרופא המטפל קיים גורם כלשהו בטיפול המעלה את רמת המורכבות, ניתן ואף מומלץ לקבל חוות דעת רופא המשפחה או הרופא האחראי לטיפול התרופתי בלחץ הדם. בהצלחה רבה

מנהל פורום טיפולי שורש