טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/01/2009 | 15:47 | מאת: מאיר

עברתי טיפול שורש בשן טוחנת עם 4 תעלות. במהלך הטיפול נשברה מחט בתוך התעלה. לטענת הרופאה: "לא ניתן לשלוף את המחט, המחט סותמת את כל התעלה ולכן אין בעיה". אבקש דיעה נוספת בנושא. תודה.

07/01/2009 | 23:57 | מאת: ד"ר גיא וולק

מאיר שלום- המקרה שאתה מתאר אינו נדיר ובהחלט יכול להתרחש, בעיקר בשיניים טוחנות. בד"כ באמת אין שום בעיה, ולמרות שלא ראיתי צילום של המקרה, אני נוטה להסכים עם הרופאה שלך ולא לתת לענין להפריע בהמשך הטיפול בשן, מבנה וכתר וכו'. בהצלחה בכל הטיפולים מאיר.

מנהל פורום טיפולי שורש