אלרגיה לפנצילין דחוף.. דחוף...!!!!

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/12/2007 | 13:18 | מאת: ואלי

שום רב.. אני סובלת מדלקת בשן כבר מס' חודשים ולא ניתן לטפל בה מאחר ואני רגישה לפנצילין רופא המשפחה שלי לא מצא אנטיביוטיקה שתתאים לי בכדי שאוכל להמשיך טיפול אצל רופא שיניים. בעבר ניתן לי אריתרו וגם זינט ואף הם לא התאימו לי. האם יש איזו אנטיביוטיקה שאינה מכילה פנצילין(לא בוריד)?? והאם יש דרך לטפל בשן גם ללא טיפול תרופתי בדלקת..?

25/12/2007 | 15:37 | מאת: ד"ר גיא וולק

ואלי הסובלת, קיימים סוגים של אנטיביוטיקה המיועדים לאלו שאינם יכולים לקבל פניצילינים, כגון DALACIN C. כמובן שיש לוודא זאת עם רופא המשפחה. אופי הבעיה בשן מכתיב את אופי הטיפול, וישנן מספר טיפולים שאינם כרוכים דווקא במתן אנטיביוטיקה, אך ההחלטה מצריכה בדיקה כולל צילום אבחנתי. בהצלחה והרבה בריאות

27/01/2008 | 09:46 | מאת: יעל

שלום רב, יש לי סינוסיטיס, הייתי אתמול אצל הרופא והוא נתן לי דאלאצין סי 150 מ"ג, 2 כדורים, 3 פעמים ביום. אני רגישה למוקסיפן, רוליד, זינת, אוגמנטין.. לכן אני מוגבלת בטיפול אנטיביוטי. השאלה שלי, האם זאת תרופה שיכולה לעזור לי, קראתי באינטרנט שהיא ניתנת לטיפול בדברים אחרים... לא רוצה לקחת סתם תרופות. אם אני מתחילה טיפול אני אסיים איתו. רק רציתי לוודא שזהו הטיפול המומלץ. תודה ויום טוב

מנהל פורום טיפולי שורש