כאבים עזים שבוע לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/12/2008 | 16:27 | מאת: אהוד

שלום. לפני שבוע בדיוק עברתי טיפול שורש (שן 17) בידי מומחה. לאחר הטיפול וביום לאחריו בייתה רגישות בצד ימין אך לאט לאט נרגע האיזור והכאבים. הבעיה שלאחר מכן החלתי לחוש כאבים עמומים מהאזור שהתעצמו עד לכאבים עזים היום (שבוע לאחר הטיפול). האם זה נפוץ ? מה יכול להיות הסיבה לכאבים אלו ? האם שן ללא עצב יכולה לכאוב ? תודה

30/12/2008 | 23:55 | מאת: ד"ר גיא וולק

אהוד שלום, כאבים לאחר טיפול שורש בהחלט נפוצים ופרק הזמן בו הם מופיעים ו/או נעלמים הינו מאד אינדיבידואלי לא רק מאדם לאדם, אלא גם משן לשן אצל אותו מטופל. מגוון הסיבות יכול להיות כל כך גדול, שנצטרך לוותר על כמה ימי עבודה כדי להיכנס לזה. שן ללא עצב לא מרגישה כאבים עצביים, אבל יכולה להרגיש סוגי כאב אחרים כגון לחץ. הדבר הנכון לעשות כמובן, הוא לקחת משכך כאבים מכל סוג שהוא, כי לא צריך לסבול, ולקפוץ למומחה לבדיקה כדי לראות כיצד ניתן להקל על הכאבים בתקופת ההחלמה. בהצלחה, ופתרון קל ומהיר

מנהל פורום טיפולי שורש