טיפול כירוגי לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/12/2007 | 00:35 | מאת: דינה

נעשה לי לאחר צילום טיפול שורש. השן מחכה למבנה וכתר. בצילום שלאחר הטיפול שורש נראה שיש ריקבון עמוק מעבר לשורש. על כן המליץ הרופא לעבור ניתוח כירוגי. וכל זאת לשן שלא כאבה ולא נראה בה חור. אלא התגלה בצילום שיגרתי של ביקורת. שאלתי איך מתגלה וקורה ריקבון שכזה לאחר סתימת שורש (ולפני מבנה וכתר?) ואיזה פעולה תעשה בניתוח? מחכה לתשובתך והרבה תודה מראש

25/12/2007 | 15:32 | מאת: ד"ר גיא וולק

התהליך הדלקתי ברקמות שבאזור קצה (חוד) השורש מופיע כאשר קיימים חיידקים בתעלות ומעבר להן, והסיבות לכך רבות. במקרה כזה ניתן לבצע חידוש טיפול שורש ו/או קיטוע כירורגי של חוד השורש לפי המלצת הרופא המטפל ו/או מומחה לנושא. הדבר יכול להתגלות לפני, אחרי או תוך כדי טיפול שורש, כמובן שעדיף- לפני.

14/02/2008 | 18:58 | מאת: עדי ברן

כנס נפגעי רפואת השיניים כולכם מוזמנים לזעוק את כאבכם להקמת איגוד או עמותה פרטים נוספים [email protected] טלפקס046273043

מנהל פורום טיפולי שורש