טיפול שורש בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/12/2019 | 17:56 | מאת: מור

שלום, עברתי טיפול שורש בן טוחנת לפני מס׳ חודשיים, בעקבות כאבים הלכתי לרופא מומחה שיבדוק ואמר שהטיפול שורש בסדר , לפני כשבוע עשיתי כתר בשן והיא כואבת לי ולוחצתברגע שאני אוכלת עליה האם זה תקין ? האם זה מראה על בעיה בכתר אשמח לתשובה

מור שלום כאב, אם הוא קבוע ומתמשך ולא זמני, הוא לא דבר תקין. ויש לחזור ולבדוק מה הבעיה. לא תמיד רואים את הבעיה מייד אבל , כדאי לבדוק את בכל ההיביטים-חניכיים שן ושורש הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש