כאבים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/09/2019 | 20:43 | מאת: טל

שלום, לפני כ 5 ימים עברתי טיפול שורש בשן האחת לפני האחרונה למעלה. עשיתי במקביל 2 סתימות ויצא שהייתי עם פה פתוח כמעט שעתיים. ביום למחרת היה סביר מבחינת כאבים. לאחר יומיים, במקביל לכאבים באיזור הטיפול התחילו כאבים בחלק העליון של הפנים- עצמות הלחיים ולכיוון העין (בצד של הטיפול). כמו כן כאבי ראש.מאז, אמנם לא כואב כמו ביום השלישי אבל און אנד אוף כואב בחלק העליון ואני סובלת מכאבי ראש. האם זה נשמע הגיוני? תודה וחג שמח

טל שלום מהתיאור המפורט שלך עולות מספר אפשרויות חלקן קשורות לשן וחלקן למפרק ןלשרירי הפנים. פתיחת פה של שעתיים לפעמים באמת מהווה עומס על המפרק. מצד שני מאחר ועברת טיפול שורש הגיוני שיהיו כאבים אחרי אפילו שבוע מלא. אם זה לא עבר עד עכשיוהייתי ממליצה לך לפנות לרופא המטפל שישלול בעיות נוספות הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש