טיפול שורש בשן 47 שעדיין כואב

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/08/2019 | 22:41 | מאת: מור

שאלה , עשיתי טיפול שורש לפני כ 14 ימים לאחר מספר ימים של כאבים עזים פניתי למומחה לטיפול שורש לצורך ייעוץ לראות שאין סדק בשן ולפי צילום ראה שהטיפול שורש איכותי מאוד ועבר בהצלחה אני עד היום סובלת מכאבים שבאים והולכים האם זה טבעי ?

שלום ישנם מקרים בהן קיים כאב עיקש ומתמשך. הסיבות יכולות להיות שונות-יכול להיות סדק שעדיין לא בא לידי ביטוי, או אזור שלא טופל, או פשוט כאבים תגובתיים לטיפול עצמו שאצל חלק מהאנשים הם חולפים תוך מספר ימים ואילו אצל אחרים נמשך לאורך זמן. מאחר ומומחה שלל בעיה בטיפול עצמו, הייתי ממליצה על מבנה וכתר זמני לחצי שנה. בעוד חצי שנה כדאי לצלם שוב, ולראות האם הכאבים חלפו והאם יש שינוי ברנטגן ועל פי זה לפעול

מנהל פורום טיפולי שורש