טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/11/2008 | 16:10 | מאת: נוי

שלום רב, קיבלתי הצעה לטיפול שורש 4 תעלות בשן 36. בהצעה רשום לי -טיפול מימד סידן -טיפול שורש 4 תעלות -מבנה מיידי -כתר חרסינה -כתר זמני *הרופא אמר לי שהוא אינו עושה חצאי טיפולים.. זה אומר שהוא לא מוכן לעשות רק טיפול שורש בלי כתר וכל מה שמסביב כמה בערך צריך להיות המחיר עבור הצעה כזאת? והאם חייב את כל הדברים שרשומים?

09/11/2008 | 23:22 | מאת: ד"ר גיא וולק

נוי שלום, א. הרופא צודק בכל מאת האחוזים. לא עושים ברפואה חצי עבודה. הוא יודע ששיניים אחרי טיפול שורש הן חלשות יותר ועלולות להישבר, ואז כל העבודה- לשווא, ומנסה לחסוך לך עוגמת נפש עתידית בגלל עקירה שאפשר להימנע ממנה. ב. אם הרופא רשם את הסעיפים בהצעה, כנראה לדעתו חייב. ואם הוא ראה את השן ואני לא- מי אני שאחלוק עליו ג. הפורום עוסק בעניינים רפואיים ולא בהשוואות או הערכות מחירים. תמיד אפשר להיבדק אצל רופא אחר ולקבל חוות דעת נוספת. אבל באינטרנט? על שן בפה שלך? באמת נוי, תהיי רצינית, זה הבריאות שלך. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש