דליפת חומר בטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/04/2019 | 01:31 | מאת: ע

לאחר כאבים בשן עם כתר נעשה צילום רנטגן לשן בו רואים דלקת ודליפה של חומר המילוי . השאלה היא האם זה מסוכן דליפת חומר המילוי לכיוון העצם ?

ע שלום מסוכן בוודאי שלא . מאחר ויש לך כבר כתר , אני מבינה שהטיפול ישן , כך שאתה חי עם החומר הדולף כבר זמן . לפעמים כשחומר "דןלף" זה בגלל שסתימת השורש , לא בוצעה כהלכה(לא תמיד) , דבר שאפשר חדירת חיידקים לתוך תעלות השורש , דלקת חוזרת ולכן גם כאבים . במקרים כאלו חידוש טיפול שורש יכול לעזור הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קיןנן

מנהל פורום טיפולי שורש