כאב עצבי או כאב מבעיות שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/02/2019 | 15:21 | מאת: דניאל

שלום, אני במסגרת טיפולי שיניים (עקירות, טיפולי שורש). כל פעם שן אחרת. יכול להיות שהכאב נוא עצבי וקופץ משן לשן או שבאמת יש בעיה בשן? עד כה הבעיות היו בשיניים אבל מאחר ויש לי עוד כאבים לא רוצים לפתוח לי עוד שיניים כדי שלא אאבד עוד למרות שעד כה בכל פתיחה של מצאו סדק או דלקת או נמק. איך יודעים איך הכאב הוא עצבי וקופץ או שיש עוד שיניים עם בעיות?

דניאל שלום אנחנו יודעים שהכאב מגיע משן, כשאנחנו מזהים בעיה בשן שיכולה לעורר כאב מסוג זה. כאשר אין הסבר טוב לכאב רצוי: להתייעץ עם מומחה לטיפולי שורש לגבי שיניים חשודות להמתין עד שהכאב מתמקד. אם זה לא קורה כדאי לערב מומחה לעניין. ברפואת שיניים קיים תתמקצוע הקרוי רפואת הפה והם עוסקים בכאבים שאינם אודונטוגניים(מקורם לא בשיניים) הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש