כאבי לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/01/2019 | 23:25 | מאת: מאור

היום עשיתי טיפול שורש ומאז אני סובל מכאבים בלסת ובאוזן ובשן זה מציק לי מאוד לקחתי עכשיו נר ואופטלגין מקווה שיעבור לי זה פשוט מוציא אותי מאיזון

מאור שלום אכן לא נעים אך מאוד הגיוני וטבעי. הכאב נובע הן מההתעסקות עם השן הן ממקום הזריקה והן מפתיחת הםה הממושכת. בדרך כלל יש הטבה למחרת. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל או עם רופא המשפחה לגבי משכחי כאבים. לכאבי שיניים הכי יעיל זה תרופות מקבוצת NSAIDS(כמו נורופן אדויל ארקוקסיה נרובץסין) אך מותנה במצב רפואי תקין, והמלצת רופא. תרגיש טוב ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש