כאבים חזקים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/01/2019 | 09:49 | מאת: דורון

שלום, כמה זמן אמור לכאוב אחרי טיפול שורש? עבר שבוע ויש לי עדיין כאבים מאוד חזקים. מרוב כאבים בא לי לעקור את השן. חזרתי לרופא והוא לא יודע למה זה כואב ואמר שמבחינתו סיים את הטיפול ולא פותח שוב. אני חושש שאם ימשיך לא תהיה לי ברירה אלא לעקור את השן באופן עצמאי. לא יודע מה לעשות.

דורון שחום בדרך כלל הכאב נמשך כשבוע, אבל יש מקרים עקשים שלוקח להם יותר זמן עד להעלמות מוחלטת של הסימפטומים. כאב כמו שיש לך, עוצמה גבוהה שבא לך לעקור את השן, דורש בירור. כדאי להתייעץ עם מומחה לטיפולי שורש ולשקול cbct בכל מקרה מקווה שזה דזה מאחוריך רק בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש