רגישות לקור לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/01/2019 | 23:48 | מאת: אליה

עשיתי לפני שבוע טיפול שורש ויש לי רגישות לקור בשן האם זה מצביע על בעיה כלשהי? (דרך אגב אני צריך עדיין לעשות סתימה להשלמת הטיפול ולא כתר כי יש לשן קירות מספיק חזקים)

אליה שלום לפני הסתימה, חובה לברר את מקור הרגישות. רוב הסיכויים שרגישות לקר לא מגיעה מהשן שטופלה אלא משן סמוכה או בלסת הנגדית. לעיתים מאוד נדירות, מאוד!, הרגישות לקור נובעת מכך שתעלה אחת לא טופלה והעצב שבה שרד והוא מגיב לגרויי של קור. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש