נגע בין השורשים של השן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/01/2019 | 16:39 | מאת: ע

שלום, מה זה נגע בין השורשים של השן? זה זיהום? צריך לעשות בדיקות אחרות? יש לציין כי החניכיים שלי מעל השן הזאת התנפחו. האם צריך לעקור את השן במקרה זה?

שלום נגע בין השורשים הוא הרס של עצם בין שורשי השן. מקורו בדרך כלל הוא אכן בזיהום . מקור הזיהום יכול להיות מהחניכיים או מהשן עצמה . לא ניתן במסגרת הפורום לענות על שאלתך לגבי עקרת השן . יש לבדוק את השן , לאבחן את מקור הבעיה ולבחון את האופציות לטיפול בה הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

15/01/2019 | 22:57 | מאת: ע

המומחה לטיפולי שורש טוען שיש לעקור את השן. הוא חושד לסדק בגלל ההרס של העצם שהוא רואה ב cbct. האם אפשר לטפל בשן ולהציל אותה? האם אפשר לטפל בזיהום עם אנטיביוטיקה או בדרך אחרת? בלי קשר או עם החניכיים מעל נפוחות. האם זה בגלל סדק או זיהום בשן?

מנהל פורום טיפולי שורש