מבנה ללא כתר זמני בשיינים טוחנות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/12/2018 | 21:34 | מאת: דניאל

שלום, עברתי היום שני מבנים בשיניים טוחנות אחת עליונה ואחת תחתונה, לאחר המבנה עשו מדידות ולאחר מכן ששאלתי אם עושים כתר זמני אמרו לי שאין צורך וכשיגיע הכתר הקבוע (בערך עוד שבוע וקצת) ישר נדביק אותו... האם זה תקין להיות רק עם מבנה בלי כתר זמני...

דניאל שלום בכל מקרה עדיף להיות עם כתר זמני, בכל מקרה זה לא התחום שלי. ממליצה לך לפנות לפורום שעוסק רפואת שיניים כללית או שיקום. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש