הפסקת טיפול שורש באמצע

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/12/2018 | 23:35 | מאת: רומי

שלום היום הייתי אצל רופא שיניים שהיה אמור לעשות סתימה לאחר הטיפול הוא אמר שהעששת הגיע לעצב ולכן היה צריך להתחיל טיפול שורש אם הבנתי נכון הוא ניקה את התעלות עוד לא שם חומר בפנים שם סתימה זמנית. הופתעתי שרק לאחר שעשה אמר לי ועוד הפציץ במחיר שאלתי היא אם ברצוני כרגע בשלב הזה לבקש סתימה רגילה האם זה עוד אפשרי? או שלאחר שנגע בתעלות יש להמשיך את טיפול השורש עד סופו אני בתחושה שיש עוד דרך לשמר תודה רבה

רומי שלום את מתארת מצב שכיח . עששת עמוקה יכולה להראות גבולית בצילו אך להפוך תוך כדי עבודה לטיפל שורש . ברגע הדבר קרה ונכנסו כבר לעומק התעלות וניקו אותן , אין דרך חזרה . נגעת נסעת. חובה לסיים את טיפול השור ולאחריו לעשות מבנה ואולי גם כתר בשן

מנהל פורום טיפולי שורש