ירידת גובה והחלפת סתימות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/12/2018 | 14:38 | מאת: ניר

שלום, כתוצאה מהשחזת שיניים וליטוש סתימות ירד לי גובה בפה. בצד אחד יש לי גשר של 4 ובצד השני יש כתר אחד. האם ניתן יהיה להחזיר את הגובה איכשהו? ציפויי חרסינה? החלפת סתימות? האם בכלל מומלץ החלפת סתימות או שזה יכול לגרום לרגישות ואז לטיפול שורש? אני מפחד מלהחליף סתימה עמוקה מהחשש שיגיעו לעצב

ניר שלום זהו דיון פרטני שמצריך, בדיקה והתייחסות ספציפית. בגדול, אם אבדן הגובה הוא מינימלי, אין צורך לעשות כלום. השיניים תבקענה בעצמן והסגר יחזור למקומו הטבעי. אם השינוי גדול מדי, יש צורך להשלים, האופציות הן סתימות, סתימות יצוקות,וכתרים. ממליצה לך לפנום גם לפורום לשיקום הפה, הם יוכלו לתת לך אינפורמציה יותר מפורטת הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש