דלקת חניכיים סביב כתר קבוע

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/11/2018 | 12:27 | מאת: שירלי

רציתי לשאול יכול להיות מצבים גם שדלקת חניכיים סביב כתר קבוע שלא עוברת למרות ניקוי טוב וכל האביזרים גם חוט דנטלי ומי פה ודימומים יצריך טיפול שורש או אפילו סוג של פעולה כירוגית לתיקון המצב כי אפילו שפותחת את הפה קצת יותר המקום שם כואב ?

במידה והבעיה היא דלקת חניכיים בלבד, זה לא יוביל לטיפול שורש. מאחר ואת מתארת כאב, כדאי לבדוק במה מדובר, כי אולי בנוסף לדימום ודלקת החניכיים יש גם בעיה בשן עצמה, ואז יכול להיות שידרש טיפול שורש. רצוי לבדוק את השן ולצלמה בהקדם

מנהל פורום טיפולי שורש