דלקת ודימום סביב כתר קבוע

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/11/2018 | 18:38 | מאת: שירה

יש לי כתר קבוע חרסינה מאוחה למתכת שעדיין עם כתר זמני בגלל בעיות אחרות שהתפתחו בשיניים והתעכב כבר איזה שנתיים בינתיים בזמן שאני קרובה לסיים את הכל התחילו לי דימומים סביב הכתר בימים האחרונים כל יום ובעיקר חזק בערב למרות צחצוח וניקוי קפדני ממה יכול להיות האם בעיה בכתר שגורמת לדלקת חניכיים ומה כדאי לעשות ? יכול להיות בעיה בשן גם?

שירה שלום אם הבעיה היא רק דימום , רוב הסיכוים הם שהיא נובעת מדלקת חניכיים בלבד . גם אם גך אין לזלזל בביעה , כי בעיית חניכיים מקומית שלא מטופלת כראוי יכולה להסב נזק גדול לשן . אני מעודדת אותך לא להתעלם ולדאוג שהשן תבדק היטב לפני שאת מסיימת את הטיפול בהצלחה לשרותך ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש