כאבים בשן 25 שעשו לי בה כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/10/2018 | 09:55 | מאת: קרן

שלום, עשו לי 3 כתרים 24, 25, 26 לפני 3 שבועות הדבקה ומאז שן 25 כואבת בצורה בלתי רגילה. כאב בלתי נסבל שמקרין כלפי מעלה. הוסבר לרופא וניסה לנקות ולהשחיז וכדומה. נתן הוראה ל3 פעמים צחצוח, מריחת ג'ל ומי פה. אבל שום דבר לא עוזר לי. הכאבים כל כך חזקים שזה מפריע לי מאוד במהלך היום. מה הסיבה לכך? יש לציין שהכתרים בוצעו בחריטה ממוחשבת אם זה משנה. מה ניתן לעשות? אשמח לתגובתך תודה רבה

קרן שלום לא ניתן לעזורמלך דרך הפורום צריך לבדוק את השן. יכול להיות שהסגר לא טוב והכתר גבוה, יכול להיות שאוכל נדחס לחניכיים ועושה דלקת יכול להיות דלקת מתחת לטיפול שורש, ויכול להיות סדק. כל הנ"ל, צריך לאשר או לשלול עם בדיקה וצילום. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש