כאבים חזקים בשן עם טיפול דורש וכתר.

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/08/2018 | 19:48 | מאת: דקלה

שלום ד ר אילנה, ברצוני לשאול באיזו דרך אני יכולה להקל את הכאבים האיומים שייש לי כרגע(שישי בערב) בשן עם טיפול שורש וכתר? בתודה ראש, דקלה.

דיקלה שלום נשמע שאת סובלת. לצערי אין שום עצה בכתב שתביא להקלה. לכל אחץ מהקופות יש מרפאת עזרה ראשונה למצבים כאלה. רצוי לקבל בדיקה וצילום שיאפשרו אבחנה וטיפול ראויים. יכול להיות שהטיפול יהיה אנטיביוטיקה ומשככי כאבים, אבל אולי ניתן גם לנקות את השן ולהביא להטבה מהירה יותר. ליבי איתך על סיבלך הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש