כאבים לאחרהטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/05/2018 | 21:36 | מאת: דליה

אני לאחר טיפול שורש כבר שבוע ימים היה לי נפיחות רצינית וכאבים שלא עוברים אני נוטל 200מ"ג מוקסיפן האם עלי לחזור לרופא המטפל?

דליה שלום כאבים לאחר טיפול שורש הם דבר לא נעים , אך די שגרתי . נפיחות זה כבר סיפור אחר . במקרה של נפיחות יש מקום ליטול אנטיביוטיקה אבל המינון שאת לוקחת מאוד נמוך ולא יעיל . המינון המקובל הינו , 1500 מ"ג מוקסיפן ליום בהנחה שאינך אלרגית לפניצילין . בכל מקרה כן הייתי מתייעצת עם רופא לגבי המשך הטיפול בשן רק בריאות ד"ר דבורקין אילנה

מנהל פורום טיפולי שורש