כאבים חזקים שבוע אחרי טיפול שורש - הרופא בחול!

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/10/2016 | 00:59 | מאת: מיטל

שלום. לפני שבוע עברתי טיפול שורש בשן בינה (אצל רופא השיניים שאצלו אני מטופלת כבר הרבה שנים וסומכת עליו). בשלושה ימים הראשונים הכאבים היו נסבלים וכמעט חלפו. לפני יומיים החלו כאבים בינוניים ומהיום כאבים חזקים מאוד. האם זה נורמלי או מצביע על דלקת/משהו לא תקין? הרופא טס לחול ויחזור רק בעוד שבועיים. מה לעשות בינתיים? האם נהוג לתת מוקסיפן במקרים כאלה? אודה לעצתך, מתחילה לטפס על קירות... בברכה, מיטל

מיטל שלום מקוה שאת אחרי הכאבים הגדולים . צר ל שלא יכולתי להיות לך לעזר בזמן אמת . בעקרון , כאב שמופיע 3 ימים אחרי הטיפול ( להבדיל מכזה שמופיע מיד אחריו) , לרוב מצריך טיפול אנטיביוטי רק בריאות ד"ר דבורקין

11/10/2016 | 14:20 | מאת: מיטל

תודה על תשובתך. לקחתי 6 ימים מוקסיפן (3 פעמים ביום), הכאבים השתפרו מאוד אבל לא עברו לגמרי. הייתי בבדיקה אצל רופא שיניים אחר, שעשה צילום ואמר שהשן נראית במצב תקין לגמרי, אבל שדלקת חריפה לא ניתן לראות בצילום. אני אראה את הרופא שלי רק בעוד שבוע. האם ניתן לחכות עד אז או שאני יכולה לאבד את השן? מה יכולה להיות הסיבה לכאבים והאם זה אומר שהטיפול שורש לא הצליח? תודה, מיטל

מנהל פורום טיפולי שורש