רגישות בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/09/2016 | 11:42 | מאת: ענת

שלום דוקטור לפני שמונה חודשים בוצע טיפול שורש ושיקום עם מבנה וכתר בשן אחורית לסת תחתונה. היא עדיין רגישה ללחיצה אבל לא נורא. הלכתי לבדוק ובצילום לא רואים שום דבר חריג והרופא אומר שהיא נראית רגועה לגמרי. האם הרגישות ללחיצה היא עניין סביר או מעידה על משהו לא תקין?

ענת שלום רגישות ללעיסה אינה מצב תקין . הסיבות יכולות להיות: חוסר איוזן סיגרי - השן נמצאת במגע בכיר בעיית חניכיים בעיה בטיפול שורש עצמו סדק בשורש הייתי ממליצה לחזור על הבדיקה , אולי לערב מומחה רלונטי - לטיפולי שורש או חניכיים, לפי ראות עיניו של הרופא. קחי בחשבון שאם הבעיה היא בטיפול שורש הביטוי הרנטגני יופיע אחרי חצי שנה ומעלה . כך שאולי עדיין לא רואם את הבעיה בצילום . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש