כאב בלעיסה וממגע לאחר טיפול שרש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/02/2018 | 20:04 | מאת: ליל

שלום רב לפני 4 ימים בצעתי טיפול שרש בשן מס 25 בשן זו נפלה חלק מהסתימה והרופא אמר שצריל טיפול שרש למרות שהשן בכלל לא כאבה לי...היום 4 ימים אחרי הטיפול לא ניתן כלל ללעוס או אפילו לנגוע בשן כל מגע יוצר כאב רב ...ללא מגע או לעיסה אין כאבים לא הייתה נפיחות ואין נפיחות...הכאב בלעיסה ובמגע בלתי נסבל...מה עושים?

שלום כדאי להתיעץ עם הרופא. יכול להיות שצריך אנטיביוטיקה, אם כי לא בהכרח. רגישות ללעיסה, בשבוע הראשון אחרי טיפול שורש הוא מצב שכיח, ולא בהכרח מדאיג. בהנחה שהטיפול תקין, יש לבדוק שהסתימה הזמנית לא גבוהה מדי. אם הגובה נכון, קרוב לודאי שכאב יחלוף תוך מספר ימים

מנהל פורום טיפולי שורש