כאבי שיניים לאחר טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

03/12/2017 | 18:59 | מאת: ענבר

שלום לפני כחודש הלכתי לרופא השיניים במטרה לבצע טיפול שורש, הרופא קבע שאין צורך כי השן עוד חיה ועשה לי סתימה עמוקה מאז ועד היום אני סובלת כאבים מטורפים!! קיבלתי מוקסיפן לשבוע שלא דיגדג לי, ולפני שבוע חזרתי למרפאה לרופא חירום שקבע שיש לי דלקת במוך השן ונתן לי אוגמנטין 850 פעמים ביום! אני יכולה להגיד שהתרופה עזרה מעט מאוד רק לאחר 6 ימים והיום האחרון לאנטיביוטיקה הכאב חזר ובגדול! כרגע אני על משכך כאבים מסוג נירוסין! הייתכן שהמינון של האנטיביוטיקה לא מספיק? או שזה פשוט לא עובד עלי? יש משהו יותר חזק מאןגמנטין? כאבי תופת

הדר שלום נשמע מאוד לא נעים מה שת עוברת אם כי לא חריג. נשמע שפיתחת דלקת חריפה במוך השן . במקרים כאלה , הרבה פעמים, אנטיביוטיקה לא מספיקה ויש להתחיל בהקדם טיפול שורש, לנקות ולשטוף את השן מבפנים. פנ בהקדם למרפאה לקבלת עזרה ראשונה הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש