כתר קבוע וכאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/07/2016 | 22:54 | מאת: שירה

יש לי חספוס בכתר שהולכים לשים דבק קבוע אבל נראה אפילו כמו התקלפות ויש לי היום גם כהתקפים כאבים האם זה יכול להיות מהשחיקה שעשיתי נזק או שמשהוא אחר מתפתח שם ואם כן מה כדאי ובטח דבק קבוע לא כדאי אבל יכול להיות שעשיתי נזק גדול. עד כדי שיהיו לי התקפי כאב או שזה נשמע משהוא אחר? ויש סיכוי שאפילו פגעתי ואתטרך שוב את כל הטיפול מטיפול שורש והשאר מהתחלה?

שירה שלום לא ניתן במסגרת הפורום לקבוע מה הבעיה . אני מסכימה איתך שלפני הדבקה קבועה יש להבין את מקור הכאב. ברמה התאורתית יכולים להיות מספר גורמים: זיהום חוזר בשן, סדק בשורש, בעיית חניכיים , סגר לקוי( כתר גבוה).כדאי לעשות ברור יסודי לגביי הגורם לכאב, ולטפל בדרוש טיפול. הרבה בריאות . ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש