טיפול שורש חוזר כואב

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/10/2017 | 12:44 | מאת: הדר

שלום, לפני כשבוע עשיתי טיפול שורש בשן טוחנת אחרונה (שן הבינה נעקרה כבר לפני שנים). מדובר בשן שכבר לפני שנה כאבה , התחלתי טיפול שורש אך לצערי נשארתי עם הסתימה הזמנית שנה. לפני כחודש החלה לכאוב וקיבלתי אנטיביוטיקה, גילו שהתעלות מסויידות ויש ספיגה של העצם ועוד. עם זאת, הציעו לי לעבור טיפול שורש נוסף אצל מומחה. לאחר הטיפול, שלושה ימים ראשונים כאבי תופת ועכשיו יש הקלה אך אי נוחות במגע עם השן. ושאלתי, האם יתכן כלל כי טיפול שורש כזה יצליח ולהמשיך למבנה זמני או שעדיף כבר לעקור את השן בהקדם ? תודה

הדר שלום למרות הסבל שאת עוברת ,אין לכך השלכות לגבי העתיד. טיפול לא כואב יכול להכשל וטיפול כואב יכול להצליח. כן הייתי משתפת את הרופאים שמטפלים בך , ואולי כדאי לשקול ביצוע מבנה וכתר זמני באופן מיידי ולדחות את ביצוע הכתר הקבוע בחצי שנה. בצורה כזאת ניתן לבדוק האם הטיפול הצליח לפני שמשקיעים בכתר קבוע יקר. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש