בעייה של קור בשן עם כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/08/2017 | 00:46 | מאת: דנה

יש לי קור בשן מסוימת שיש עליה כתר מה מצביע תחושה של קור האם זה אומר שנוצרה עששת פתאום או שיכול להיות משהוא אחר אציין שזה רק בשן הזאת שאר השיניים אין כזאת רגישות, ואציין שיש שם טיפול שורש

דנה שלום אם בשן התפתחה רגישות לקר , היא כנראה לא עברה טיפול שורש ואולי צריך. אם השן עברה טיפול שורש צריך לחפש שן אחרת בסביבה . אני חייבת לציין שבגלל אופי העצבוב של השיניים , מאוד קשה להצביע על השן הרגישה ויש להעזר בצילומים ובדיקות במרפאה הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש