הרדמה לפני טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/06/2016 | 00:28 | מאת: צחי

לפני טיפול שורש בשן טוחנת קיבלתי 2 זריקות הרדמה. אחת בתחילה, עם המזרק מתכת המוכר כל כך, ולאחר מספר דקות זריקה נוספת עם אקדח מזרק שחור כזה, ושם היה נראה שהרופא ממש מזריק בכוח. מה ההבדל בין הזריקות? למה הזריקה השניה עם אקדח? לאן מזריקים את החומר? והכאב שנשאר לי באזור החניכיים והלסת, זה כתוצאה מהזריקה השניה? תוך כמה זמן אמור לעבור הכאב והרגישות למגע באזור שם? תודה

צחי שלום הזריקה השניה מופעלת כאשר הראשונה לא היתה אפקטיבית ועדיין חשים כאב . המנגנון הוא הזרקה בלחץ לתוך החלל שבין החניכיים והעצם לבין השן המאולחשת. כתוצאה מכך קצות העצבים המובילות לשן מאולחשים. היא אכן גורמת לכאב אחרי הטיפול שיכול להמשך ספר ימים . מקוה שזה כבר מאחוריך . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש