טיפול שורש והסימנים הברורים לו

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

07/06/2016 | 10:21 | מאת: יערה

רציתי לשאול מהם הסימנים הברורים לצורך בטיפול שורש והאם יכול להיות מצב כאילו יש כאב שמנקים וכאילו השן לא יושבת טוב והרגשה של שברים במקום אחד מהם ומה עוד?

יערה שלום הסימנים המצריכים טיפול שורש הינם מגונים ושונים . לפעמים מופיעים ביחד לפעמים רק סימן אחד . האבחנה המלאה כוללת בדיקת רופא וצילומי רנטגן. הסימנים יכולים להיות כאב עז לקר כאב לחום רגישות ללעיסה נפיחות בחניכיים , רגישות בחניכיים , הפרשת מוגלה דרך החניכיים ועוד . כמו כן ישנם מצבים בהם אין שום סימןוהאבחנה היא רנטגנית בלבד מבלבל !

מנהל פורום טיפולי שורש