לייזר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/06/2016 | 22:50 | מאת: סיון

סובלת מכאבי שיניים. מפחדת ממחטים ולכן לא מטפלת כבר הרבה זמן בלי פתרון. קראתי על טיפולי שיניים בלייזר- האם אפשר לעשות ככה גם טיפולי שורש? האם יש בשיטה הזו מחטים? ואיך יודעים אילו מרפאות עובדות עם זה?

סיון שלום הלייזרים היוו הבטחה גדולה כשהם יצאו לשוק אך הם לא הצליחו להחליף את המכשור הרגיל. כלומר, טיפול שורש שאת צריכה ידרוש הרדמה ואת שאר המכשור היעודי לנושא . אם החשש כל כך גדול את יכולה להעזר בגז צחוק שיפיג את החרדה . ממלייצה לך לכת בהקדם, שכן טיפול שורש שנעשה בצורה יזומה, ולא כעזרה ראשונה , יעשה ללא כאבים תוך כדי הטיפול . הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש