טעם וריח לא נעימים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/09/2008 | 14:51 | מאת: מירה

לפני חמישה ימים עברתי טיפול שורש ויש לי טעם וריח איומים בפה הנובעים מהטיפול שאלתי היא מה הגורם לכך והאם תמיד בכל טיפול שורש זה הכרחי לסבול מאותו סמפטום?

26/09/2008 | 01:31 | מאת: ד"ר גיא וולק

מירה שלום, טיפול שורש אם הסתיים מקבל עליו סתימה זמנית המגינה עליו עד להתקשותו הסופית, שאז יבוצע המבנה, ולסתימות הזמניות אין טעם וריח של גורמה... אם טיפול השורש לא הסתיים, מניחים בד"כ בתוך התעלות חומרים תרופתיים מסוגים שונים, למניעת התפתחות חיידקים בתעלות השורש, וגם את הטעם של אלו את בטח יכולה לנחש... בכל מקרה, עם המבנה והכתר התופעה תיעלם, ועד אז- שאלו תמיד יהיו הצרות שלך. שנה טובה מירה, ובהצלחה בהמשך הטיפולים

מנהל פורום טיפולי שורש