האם יש ישד לרשליות רפואית?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/04/2017 | 14:54 | מאת: כאבים וחשש לדסק בשם לאחר טיפול שורש

לפני כ3 חודשים עברתי טיפול שורש. השן עדיין מאד כואבת למרות שקיבלתי אנטיביוטיקה והורידו את גובה הכתר הזמני. הרופא אמר שאם הכאבים לא יפסקו אאלץ לכבור עקירה והשתלה . האם יש כאן עילה לרשלנות רפואית . ?

שלום זו לא שאלה שניתן לענות עליה מבלי לבדוק את מהלך הטיפול והתוצאה שהושגה . בכל מקרה לא כל מקרה שמסתיים בסדר הוא תולדה של רשלנות . פעמים רבות קשה לאבחן סדק או לחילופין הוא מתפתח מאוחר יותר. זה בטוח לא נעים אבל לא בהכרח תוצאה של לוסר מקצועיות הרבה בריאות ולג שמח

19/05/2017 | 17:11 | מאת: רינת

אני כרגע בדיוק בתהליך שהרופא מנסה להציל את השן לאחר טיפול שורש בפעם הראשונה. ומרגיש לי שזה לא מצליח ואני ממש חוששת איך אפשר למנוע את זה לתת למישהו אחר לטפל למרות שהוא באמצע טיפול

מנהל פורום טיפולי שורש