אנטיביוטיקה לפני טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/03/2017 | 23:43 | מאת: or

שלום רב, אני צריכה לקחתאוגמנטין 875 מ"ג לדלקת בשן(כואב לי בחצי צד ימין של הפנים). הבעיה היא שיש לי רגישות מאוד גדולה בקיבה ויש לי חומציות יתר. בנוסף אני לוקחת ליריקה וטרמדקס לכאבי מפרקים. לפני כשנתיים לקחתי אנטיביוטיקה גם לדלת בשן והתחלתי לרעוד ולהקיא. עכשיו אני פוחדתלקחת אנטיביוטיקה בגלל הראקציה עם התרופות האחרותובגלל חומציות היתר בקיבה. מה לדעתך עליי לעשות? האם יש דרך אחרת שאוכל לקבל את האנטיביוטיקה הנ"ל עד שאעשה טיפול שורש? תודה

אור שלום אני מניחה שהוחלט על אנטיביוטיקה בגלל דלקת נפיחות או כאבים. קשה לי לתת לך פתרון אחר מבלי שראיתי את השן. בהנחה שאכן יש צורך באנטיביוטיקה כדאי לקחת אותה אחרי האוכל ולהוסיף פרוביוטיקה זה יכול למנוע כאבי בטן בחילות ותופעות לואי נוספות. הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש