טיפול שורש דרך כתר בשן שהיא חלק מגשר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/02/2017 | 07:08 | מאת: שלום

שלום, עברתי טיפול שורש דרך כתר בשן שהיא קיצונית בגשר. האם מעבר לסתימה שאחרי טיפול השורש,נדרש משהו נוסף בכדי לשמור על השן שלא תפגע? האם הסתימה אמורה להיות סתימה רגילה או נדרשת סתימה מיוחד? תודה.

הי שלום בדרך כלל מספיקה סתימה רגילה .לעיתים צריך משהו שנקרא מבנה , שזה סתימה גדולה עם בורג אשר משפר את העיבון של הסתימה בשן. הבחירה בין הנ"ל היא לפי המקרה ,או במילים אחרות מה מידת ההרס של השן לאחר הכניסה דרך הכתר בהצלחה והבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש