חור

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/06/2016 | 23:02 | מאת: סיגל

יש לי חור בשן רואה פתאום אבל המוזר שרואים משני הצדדים של השן גם מצד ימין בין השיניים וגם מצד שמאל יכול להיות? ושאני מנקה גם בצד הזה וגם בשני יורד דם וגם מציק וקצת כואב והאם בעקבות כל זה הסיכוי שזה מסתכם בטיפול שורש גדול יותר אשמח לחוות דעת ברור שאלך גם לבדיקה.

סיגל שלום מדובר כנראה על שני חורים משני צידי השן . הטיפול יכול להיות סתימות בלבד אך גם טיפול שורש . את חייבת בדיקה וצילום כדי לקבוע את המצב ולקבל טפול בהקדם הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש