חור בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/06/2016 | 23:07 | מאת: נטע

כמעט בטוחה שגיליתי חור בשן בין 2 שיניים האם אם זה בולט אז הטיפול לא יסתכם בסתימה אלא טיפול שורש ובאמת יש לי שם כבר לפעמים רגישויות חוץ מאוד מקום שיש בעיה אבל שם כרגע לא רואה כלום אלא אם זה מתחבא?

נטע שלום העובדה שאת רואה את החור לא מעידה על מצב השן. נכון שככל שהחור גדול יותר, הסיכוי לטיפול שורש עולה , אבל זו יכולה להיות גם סתימה גדולה . מהרי לראות רופא כי דחיה תהפוך את הבעיה ודאית לטיפול שורש. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש