כאב בשן חותכת עליונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/05/2016 | 17:29 | מאת: ליאת

יש לי כאב בשן חותכת עליונה מקווה שזה ייגמר בסוף בסתימה למרות שלא בטוחה אם לא רציתי לשאול האם הטיפול שורש לא ארוך ומסובך בגלל שזו שן חותכת ואין הרבה שורשים והאם בגלל שזו שן קדמית הסתימה הזמנית /מבנה/ כתר זמני יבלוט ויראו שינוי מאוד לעומת שיניים רגילות?

ליאת שלום להיפך בגלל שמדובר בתעלה אחת הטיפול פשוט יותר. מבחינת הפן האסתטי , קיימים פתרונות. שמאפשרים לך לצאת מהמרפאה עם סתימה / כתר זמני שלא שונהמשמעותי מהשן הטבעית שלך בהצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש