טיפול שורש עם דלקת בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/05/2016 | 09:59 | מאת: טלי

שלום, עשיתי טיפול שורש כשהייתה לי דלקת חריפה. למרות זריקת הרדמה היו לי כאבי תופת. הרופא אמר שככה זה צריך להיות והמשיך בטיפול. ראיתי כוכבים בשמיים האם ככה זה צריך להיות או שהוא היה צריך לתת לי קודם אנטיביוטיקה? הוא הפסיק באמצע שם לי תרופה בשן כי לא יכולתי לזבול יותר כאבים. מה עלי לעשות?לחזור לרופא הזה? תודה טלי

טלי שלום נשמע שעברת לויה מזעזעת אבל לתערי ישנם מצבים בהם אין פתרון אחר. ההרדמה באמת לא יעילה במצבים אלו מצד שני חייבים להתחיל בטיפול כי אנטיביטיקה לא יעילה. גם כן. אז מנסים לטפל . לפעמים יש מזל, והרקמה הדלקתית מסולקת מהר ולפעמים יש מקרים כמו שלך . אני יכולה להרגיע אותך שהפגישה השניה בדרךכלל פחות טראומתי פשוט כי ההרדמה כן עובדת. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש