האם ניתן לוותר על כתר זמני?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/05/2016 | 23:48 | מאת: דניאל

שלום ד"ר, לאחר טיפול שורש ומבנה הגיע שלב הכתר. לאחר השלב הראשוני של השחזת השן, הרופא שלח אותי הביתה בלי כתר זמני. שאלתי אותו מדוע הוא לא שם כתר זמני והוא טען שזה מכיוון שאני אקבל כתר קבוע תוך שבועיים-שלושה ומכיוון שמדובר בזמן קצר אין צורך בכתר זמני. לא מצאתי באינטרנט שום סימוכין לאפשרות של וויתור על כתר זמני. מה דעתך בנושא? מה עליי לעשות?

זה בהחלט לא מאוד מקובל אבל אני לא הכתובת עליך להתיעץ בפורום של שיקום הפה או רפואת שיניים כללית בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש